Warning: include_once(../../inc/menu.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/b/6/f/rijschoolgeslaagd.nl/httpd.www/inc/header7.inc.php on line 51 Warning: include_once(): Failed opening '../../inc/menu.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/b/6/f/rijschoolgeslaagd.nl/httpd.www/inc/header7.inc.php on line 51Heb je een vraag? Bel dan naar
 06 465 62 120Rijschool in Breda

Rijschool Breda

Voor een rijbewijs tegen een goede prijs ben je op de juiste plaats. Rijschool Geslaagd in Breda biedt je alles aan wat je nodig hebt om snel te slagen. Een paar extra lesjes of een volledig theorie- en praktijkpakket, je krijgt van ons alle benodigde kennis en ervaring voor een scherpe prijs. Onze ervaren instructeurs houden al vanaf de eerste proefles goed in de gaten waar jouw sterke kanten zitten. Ook kijken ze meteen goed waar nog wat extra oefening nodig is en maken ze samen met jou een schatting voor het meest ideale lespakket.

De beste rijschool in Breda en omstreken


Een rijbewijs als verjaardagscadeau op je achttiende verjaardag klinkt mooi, en met rijschool Geslaagd in Breda kan je er een werkelijkheid van maken. En dan bedoelen we niet beginnen met lessen, maar een volledig afgerond pakket tegen de tijd dat je oud genoeg bent voor een rijbewijs. Hoewel de wettelijke leeftijd voor het bewijs zelf nog steeds 18 is, mag je al wel eerder beginnen met rijlessen. Al vanaf 16,5 jaar mag je bij ons achter het stuur en beginnen met oefenen. Het praktijkexamen wordt zo dicht mogelijk bij jouw verjaardag gepland, en een volledig afgerond rijbewijs is van jou, zodat je er meteen gebruik van kunt maken als je oud genoeg bent. Voor dit traject krijg je één vaste instructeur, die jouw vooruitgang in detail bijhoudt. Hij/zij kijkt vervolgens waar nog moeilijkheden zitten en stemt de volgende lessen daarop af. Geen twee leerlingen zijn hetzelfde, en met onze persoonlijke aanpak zorgen we voor een zeer hoog slagingspercentage. Mocht je problemen hebben met rijangst of faalangst, dan hoef je je bij ons geen zorgen te maken. Onze instructeurs zijn getraind in het begeleiden van mensen met onder meer deze angsten, maar ook ADHD en autisme zijn geen probleem.

 

Rijschool Geslaagd, voor iedereen de juiste keuze

 

Met onze scherp geprijsde lespakketten en ervaren team van instructeurs is rijschool Geslaagd verreweg de beste keuze in Breda en omstreken. Wij hebben geen wachttijden en bieden je een persoonlijke en grondige rijopleiding. Ook de theorie vormt geen enkel probleem. Onze theorieopleiding duurt slechts één dag en wordt afgesloten met het theorie-examen bij het CBR. Vervolgens is het slechts een kwestie van een set scherp geprijsde rijlessen, en voor je het weet hebben wij onze naam waargemaakt en ben je geslaagd. Neem snel contact op voor meer informatie en/of een proefles.

Meer informatie?
Contacteer ons!