SNEL JE RIJBEWIJS

MET DE RIJSCHOOL GESLAAGD ACTIE

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Autorijles bij Rijschool Geslaagd

Goed dat je autorijles wilt komen volgen bij Rijschool Geslaagd! Wij bieden diverse lespakketten aan voor het volgen van autorijlessen, waardoor je je goed kunt voorbereiden op het halen van je autorijbewijs!

Bij ons is het mogelijk allerlei afspraken te maken met de rij-instructeur over het autorijlessen. Wellicht is het voor jou wenselijk om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen en wil je graag veel lessen per week volgen? Aan de andere kant kan het zo zijn dat je juist rustig wilt beginnen met het behalen van je autorijbewijs, doordat je bijvoorbeeld je theorie-examen nog moet afleggen en wil je graag wat minder rijlessen per week volgen. Het is allemaal mogelijk bij Rijschool Geslaagd!

Rijschool Geslaagd biedt verschillende lespakketten aan. Zo kun je er zelf voor kiezen om bijvoorbeeld een pakket te nemen met een tussentijdse toets, of juist zonder deze toets. Ook heb je de mogelijkheid om losse rijlessen te nemen. Zodoende is er altijd een lespakket dat bij je past!

Ervaar het zelf tijdens een proefles bij Rijschool Geslaagd!

Wil je graag komen lessen bij onze rijschool? Vraag dan een gratis proefles aan. Hierdoor kun je zelf ervaren hoe leuk en leerzaam autorijlessen bij Rijschool Geslaagd is! Tijdens de proefles maakt de rij-instructeur een inschatting van je kwaliteiten en aandachtspunten.  Hierdoor kan de instructeur inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om je autorijbewijs te halen. Verder kan je tijdens de proefles bijvoorbeeld aangeven hoe snel je je rijbewijs wilt halen en of er eventuele bijzonderheden zijn zoals faalangst, autisme of iets dergelijks, waar wij rekening mee kunnen houden.

Al met al biedt Rijschool Geslaagd een unieke, persoonlijke lesmethode, professionele begeleiding en een individuele benadering van de leerling. Hiermee bereid je je perfect voor op het praktijkexamen en het autorijden na het rijlessen. Ook voor theoriecursussen kunt u bij ons terecht. Wacht niet langer en schrijf je direct in voor een gratis vrijblijvende proefles!

MELD JE NU AAN VOOR DE GRATIS PROEFLES!